Valmis ratkaisu ja kattava tarjous jopa ensimmäisellä käynnillä

Valaistusuudistuksen hankinta etenee helposti kun valaistusasiantuntijamme kartoittavat tilojenne nykyisen valaistuksen ja energiansäästöpotentiaalin. Saatte jopa samalla kerralla saatte sitovan tarjouksen valaistusuudistuksesta ja kattavan laskelman, josta käy ilmi energia- ja kustannussäästöt ja hankintakustannukset. Huomioimme eri tilojen kuten myymälä- tai työskentelyaluiden erityistarpeet sekä mahdollisen vanhojen valaisimien hyödyntämisen.

Käyttötarkoitukseen suunniteltu valaistus laadukkailla tuotteilla

Profitledin ledvalaistuksessa käytetään vain laadukkaita ja vähintään viiden vuoden takuulla varustettuja valaisimia. Tarkkaan valitut laadukkaat tuotteet takaavat pitkän eliniän ja laadukkaan valaistuksen. Normaalisti käytämme Philips, Osram, Ledvance tai Ledimo brändin tuotteita. Profitledin tarjoaman pitkän, vähintään viiden vuoden takuun vuoksi myös yrityksemme etu on tarjota vain korkealaatuisia ja kestäviksi osoitettuja tuotteita.

Hankinta vaivattomasti rahoituksella tai suoralla kaupalla

Ledvalaistuksen hankinta on useimmiten erittäin kannattava investointi. Ledvalaisimien pitkän elinkaaren vuoksi on tärkeää että valaistus on oikein suunniteltu ja tuotteet laadukkaita. Tällöin investointi tuottaa pitkälle tulevaisuuteen energiansäästön -ja matalien ylläpitokustannusten kautta.

Mikäli yritys ei halua sitoa pääomaa valaistukseen voidaan investointi rahoittaa Profitled-rahoituksella. Tällöin laskee valaistuksen kokonaiskustannukset merkittävästi jo ensimmäisestä kuukaudesta alkaen vaikka huomioitaisiin myös rahoituskustannukset. Valaisimilla on aina vähintään rahoitusajan kestävä takuu.

Profitled suunnittelee asennuksen etukäteen

Jotta asennus sujuisi mahdollisimman sulavasti, suunnittelemme asennuksen toteutuksen, aikataulun ja hankinnat etukäteen. Tavoitteemme on että asennus saadaan suoritettua nopeasti ja tehokkaasti.

Asennuksen suorittavat yhteistyökumppanimme ripeät valaistusasentajat.

Huoleton valaistus pitkälle tulevaisuuteen

Tarjoamamme ledvalaistuksen avulla voitte unohtaa valaistushuolet ja keskittyä ydinliiketoimintaan. Ajatuksemme on että sekä yrityksen kannattaa tehdä sitä mitä yritys oikeasti osaa, niin mekin teemme!

Säästöä ledvalaistuksella
teollisuusvalaisin-min
asennus-min

Tilaa Profitled-valaistuskartoitus jo tänään

Ota yhteyttä