• Peuramaa Horsen Maneesin valaistus ennen ja jälkeen
  • Hankkija Turku ennen ja jälkeen Profitledin valaistuspäivitystä

Teollisuusvalaistus

Teollisuus- ja tuotantotiloissa on hyvin merkittävää, että valaistus on kunnossa. Valaistuksella on iso rooli tehtävän työn laadulle, työturvallisuudelle ja työntekijöiden jaksamiselle. Pitkäikäinen ja laadukas teollisuusvalaistus pienentää sekä ylläpito- että energiakustannuksia.

Käyttötarkoituksen mukainen valaistus

Toimitamme valaistuksen sekä uusiin teollisuustiloihin että saneerattaviin tiloihin. Teollisuusvalaistuksen suunnittelussa huomioidaan tilojen käyttötarkoitus; jotkin teollisuuden työvaiheet tarvitsevat suuremman valaistusvoimakkuuden. Valaistussuunnitelussa huomioidaan En-standardien mukaiset valaistusvaatimukset.

Teollisuusvalaistuksesta saadaan paras hyöty irti sijoittamalla valaisimet järkevästi ja ohjaamalla paloaikaa sekä valaisimen tehoa. Oikein sijoitetuilla valaisimilla optimoidaan valaisinten määrä tiloihin sopivaksi ja varmistetaan riittävä valaistus työpisteille.

Ledvalaistus mahdollistaa sähkölaskun pienenemisen samalla, kun teollisuusvalaistus paranee käyttötarpeen ja vaatimusten tasolle. Tämän lisäksi ledvalaisimien pitkän käyttöiän takia valaistuksen huolto- ja ylläpitokustannukset käytännössä poistuvat kokonaan. Energiatehokkailla ja pitkäikäisillä ratkaisuilla toteutettu ledvalaistusinvestointi maksaa itsensä nopeasti takaisin sähkönsäästöllä ja huoltokustannusten pienenemisellä.

Avaimet Käteen

Profitled toimittaa teollisuusvalaistuksen avaimet käteen -projektina:

  • Nykytilanteen kartoitus
  • Valaistussuunnittelma
  • Säästö-ja takaisinmaksulaskelma
  • Tuotteet
  • Toteutus
  • Takuu
  • Rahoitus

Tutustu tarkemmin toimintatapaamme.

Toimitamme ledvalaistuksen myös ulkotiloihin ja maatalouteen; navetoihin, talleihin ja maneeseihin.

Referenssejämme:

Kokemuksiamme teollisuusvalaistuksesta: Holmet, Hankkija ja Raision metalli. Lue lisää toteuttamistamme kohteistamme.

Ota yhteyttä

Jätä ledvalaistusprojekti Profitledin hoidettavaksi ja nauti kannattavan investoinnin tuomasta säästöstä ja paremmasta valaistuksesta. Ota yhteyttä!

Muut ratkaisumme

Tutustu myös tarjoamamme muut ratkaisut:

Tilaa Profitled-valaistuskartoitus jo tänään

Ota yhteyttä