Profitled

Avaimet käteen -LED-ratkaisut yrityksille

Se yksi muutos, jolla voit säästää jopa 70 % valaistuksen sähkölaskustasi, ja saada huoltovapaata sekä viihtyisää valoa jopa 20 vuodeksi eteenpäin

Halvempaa, kirkkaampaa ja energiaa säästävää valoa yhdellä ratkaisulla? LED-valaistus lupaa paljon, mutta se myös toimii niin hyvin, miltä se kuulostaakin.

Teemme yrityksille avaimet käteen -palveluna LED-valaistuksia. Meiltä et saa pelkästään uutta valaistusta, vaan ratkaisun, jonka avulla voit lopettaa liian isojen sähkölaskujen maksamisen ja aikasi tuhlaamisen valaistuksen huoltoon. Ratkaisumme vapauttavat omaa aikaasi ydintehtäviisi, sillä kerralla kuntoon laitettu LED-valaistus kestää kirkkaana vuosia eteenpäin.

LED-ratkaisumme sopivat eri kokoisiin liiketiloihin, kuten halleihin, myymälöihin ja maatalouskohteisiin. Teemme valaistuksia niin kiinteistöjen sisä- kuin ulkotiloihin.

Oikein valittu LED-valaistus on toisin sanoen juuri niin toimivaa, mitä siitä puhutaankin. Me todennamme lupauksemme, ja teemme valaistuksen uusimisen yhteydessä kohteellesi kustannus- ja säästölaskelmat.

Säästä valaistuksen sähkölaskussasi jopa 70 % – samalla kun valotehot kasvavat

LED-valon energiankulutus on huomattavasti alhaisempaa verrattuna perinteisiin hehku- tai loistoputkivalaisimiin, minkä ansiosta sähkölaskusi pienenee heti, kun vaihdat valaistuksesi LED-ratkaisuun. Valodiodi-teknologia mahdollistaa energiansäästön, mikä on ylivertainen muihin valonlähteisiin verrattuna.

Esimerkiksi asiakkaamme myymälä-, toimisto- ja logistiikkatiloihin vaihtamamme LED-valaisimet toivat kiinteistöön jopa 60 % kustannussäästön aiempiin loisteputki- ja elohopeahöyrylamppuihin verrattuna. Samalla kun sähkölasku pieneni, värilämpötila muutettiin aiemmasta 3000 kelvinistä 4000 kelviniin, mikä toi tilaan lisää valoisuutta ja raikkautta.

led

Valaistus jopa vuosikymmeniksi kerta-asennuksella – LED-valot palavat kirkkaana kolme kertaa pidempään kuin loisteputkivalot

LED-valojen käyttöikä on ylivertainen, sillä ne palavat vähintään kolminkertaisesti loisteputkivaloihin verrattuna.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos LED-valot ovat päällä 8 tuntia vuorokaudessa viitenä päivänä viikossa, niiden keskimääräinen käyttöikä on 20 vuotta.

Ja vaikka jos polttaisit LED-valoja yötä päivää viikon ympäri, ne kestäisivät siinäkin ajassa noin kuusi vuotta ilman vaihtamista tai huoltoa.

profitled

LED-valot maksavat itsensä takaisin keskimäärin 1-4 vuodessa

Keskimääräinen 20 vuoden käyttöikä tekee LED-valaistuksesta investoinnin, jonka säästöt ovat mittavat, mutta energiankulutus ja riskit pieniä.

Tyypillisesti asentamiemme LED-valojen takaisinmaksuaika on 1-4 vuotta, riippuen tarpeistasi ja siitä, millainen valaistus asennetaan.

Takaisinmaksun jälkeen kaikki on sinulle säästöä, sillä et maksa huoltokuluista tai liiasta sähkönkulutuksesta.

Tyypilliset takaisinmaksuajat

  • jos valosi ovat päällä yötä päivää joka päivä, takaisinmaksuaika on noin 1 vuosi.
  • jos valosi palavat kahdessa vuorossa viitenä päivänä viikossa, takaisinmaksuaika on noin kaksi vuotta.
  • jos valot palavat viitenä päivänä viikossa 8 tuntia, takaisinmaksuaika on noin 3 vuotta.

Toimitamme jokaisen tilauksen yhteydessä tarkan takaisinmaksusuunnitelman. Voit hankkia meiltä LED-valaistuksen myös rahoituksella. Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä ja kysy rohkeasti asiantuntijamme arviota!

Tilaa maksuton Profitled-valaistuskartoitus jo tänään

Kartoituksessa käymme läpi paikan päällä, millainen LED-ratkaisu on tiloihisi sopiva. Kartoitus on sinulle täysin maksuton, ja se kestää tyypillisesti puolesta tunnista kahteen tuntiin.

Poista huoltokustannukset ja sano hyvästi välkkyville, himmeille ja kuumeneville lampuille

Kun LED-valot napsauttaa ensi kerran päälle, ne palavat tasaisen kirkkaasti käyttöikänsä loppuun saakka. Näin ollen sinun ei tarvitse soittaa huoltohenkilöitä korjaamaan valaistusta, saati käyttää omaa aikaasi valojen huoltoon!

Valotehokkaat ledit ovat mekaanisesti hyvin kestäviä, emmekä ole törmänneet tapaukseen, jossa “ledit rikkoutuisivat itsestään”. Myöskään valojen sytytyskerrat eivät vaikuta polttoikään, toisin kuin esimerkiksi loisteputkivaloissa.

Vaihda loisteputkilampun kelmeys tasaiseen, kirkkaaseen ja luonnonvaloa mukailevaan valaistukseen

“Aivan kuin vasta nyt meille olisi laitettu valot päälle” on tyypillinen kommentti asiakkailtamme, kun liiketilaan on asennettu uudet LED-valot loisteputki- tai hehkulamppujen tilalle.

LED-valot syttyvät nanosekunnissa, toistavat värit ihmissilmälle luontevassa sävyssä, sekä tuovat luonnonvaloon verrattavaa valaistusta. Meiltä voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivat valosävyt, kirkkaudet ja tiheyden.

Pelkästään oikealla valaistuksella voit parantaa kertaheitolla tilojesi yleisilmettä, työntekijöidesi viihtyvyyttä ja asiakkaidesi kiinnostusta. Ei tarvetta pintaremonteille, uudelle esillepanolle tai työtilojen uudelleenjärjestämiselle – oikein valittu valo tuo tilojesi parhaat puolet esille.

”Nyt myymälä on myyvempi, valkoinen on valkoinen ja kokonaisilmeeltään LED-valaistu myymälä on puhtaamman näköinen”

– asiakkaamme Etola Shopsin myymäläpäällikkö Virpi Laukkanen.

Tee helppo ekoteko yhdellä katkaisijanpainalluksella

Kun vaihdat hehku-, loisteputki- tai energiansäästölamput LED-valoihin, teet samalla ympäristöteon. Koska LED-valot kuluttavat vähemmän sähköä ja kestävät käytössä pidempään, ne säästävät lompakkosi ohella ympäristöä.

Jopa 20 vuoden käyttöikä säästää ympäristön resursseja, sillä energiaa ei tarvitse uusien lamppujen hankintaan ja valmistamiseen. On laskettu, että LED-valaistuksella voidaan vähentää jopa 80% valaistuksen tuottamista hiilidioksidipäästöistä.

LED-valoissa ei myöskään ole ympäristölle haitallista elohopeaa, jota monet vanhan malliset valaisimet sisältävät. Ja kun LED-lamppujen kierrätyksen aika monen vuosikymmenen päästä koittaa, materiaalit voidaan erotella jo nykyteknologian mukaisesti oikeaoppisesti kierrätykseen.

LED-valot eivät kuumene ja vähentävät paloriskiä

Haluatko nukkua yösi rauhassa, vaikka unohtaisitkin laittaa valot pois päältä töistä lähtiessäsi? Tasaisesti palavat ledit ovat erittäin paloturvallista, sillä niiden rakenne muuttaa sähköä lämmöksi vain minimaalisesti.

Ledivalot eivät sisällä esimerkiksi paljon sähköä kuluttavaa ja lämpenevää hehkulankaa, mikä aiheuttaisi kuumentuessaan paloriskin. LED-putkivalaistus on näin ollen turvallisempi valaistus esimerkiksi puurakenteisiin kiinteistöihin, maatalousrakennuksiin tai maneeseihin.

led-valot

Katso meidän referenssit!

Aina liiketoiminnallesi räätälöity LED-ratkaisu

Etsitkö sopivaa valaistusta myymälääsi, varastotiloihisi, maneesiin tai kenties korjaamotiloihin? Käymme tapauskohtaisesti aina ennen asennusta läpi, millainen ratkaisu toimii juuri sinun tiloihisi, budjettiisi ja toiveisiisi nähden.

LED-valoista saadaan paras hyöty irti, kun koko kiinteistösi sisä- ja ulkovalot päivitetään LED-tekniikkaan eteistä ja siivouskomeroa myöten.

Voimme joko päivittää vanhat valaisimesi LED-tekniikkaan, tai poistaa vanhat valaisimesi ja vaihtaa tilalle uudet LED-valot. Käytämme usean eri toimittajan LED-valaisiamia, joten saamme jokaiseen tilaan parhaan ratkaisun fiksuun hintaan.

Sivuiltamme voit lukea lisää tyytyväistemme asiakkaiden kertomuksia.

led valot yritykselle

Kiinnostuitko säästöä tuovasta, viihtyisästä ja ekologisesta valaisusta? Ota yhteyttä, ja katsotaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu!

LED-valaistuksesi hankinta etenee näin

  1. Ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai lomakkeella.
  2. Käymme yhdessä läpi, millaista valaistusratkaisu etsit, ja mikä sopisi tarpeisiisi parhaiten.
  3. Teemme valaistussuunnitelman, laskelmat takaisinmaksusta ja kustannuksista sekä annamme tarjouksen.
  4. Sovimme yhdessä asennuspäivän ja ajankohdan, ja hoidamme asennuksen kokonaan.
  5. Voit nauttia kirkkaasta kustannussäästöstä huoletta!

Heräsikö kiinnostus? Tilaa asiantuntijamme maksuton arvio sinulle sopivasta LED-ratkaisusta!